03-10-10

Over Songs Gesproken

overSongsGesproken.jpgDeze vier vrienden nemen u mee op een muzikale reis met een sobere instrumentale begeleiding en wondermooie meerstemmige zang. De songs variëren van kleine pareltjes tot grote hits, van intiem tot uitbundig. Tussen al dat moois door krijgt u daarenboven uitgebreid verhalen en anekdotes te horen over hoe, wanneer, waar en soms waarom een song is ontstaan. Grote en kleine geheimen over nummers die u zeer goed kent, worden onthuld.

Over Songs Gesproken is een uniek muzikaal theaterprogramma waarin vier vrienden op akoestische wijze songs zingen waar ze meestal zelf de hand in hadden, als schrijver of zanger(es).  Marc Vanhie, Kris Wauters, Sarah De Koster en Billie Kawende nemen u mee op een meeslepende muzikale reis met een sobere instrumentale begeleiding en wondermooie meerstemmige zang. De songs variëren van kleine pareltjes tot grote hits, van intiem tot uitbundig. Grote en kleine geheimen over nummers die u zeer goed kent, worden onthuld.
Wist u bijvoorbeeld waarom de song En Dans van Clouseau bijna de plaat niet gehaald had? Of hoe de intro van Don’t Talk To The Liar van The Bet wel héél toevallig werd geboren?  Dat en veel meer komt u te weten bij Over Songs Gesproken, een programma voor echte muziekliefhebbers. Een uniek concept, en anders dan eender welk liedjesprogramma dat u eerder zag!

Hier ben ik gisteren naar toe geweest, naar de premiere in Meise. En het was echt heel leuk. Ik had er een beetje schrik voor, ik dacht dat het zoiets saai ging zijn. Maar het was heel interessant en er waren ook een paar Clouseau liedjes bij, ik vind nu wel dat Kris eigenlijk mooier zingt dan Koen. Maar Koen is toch wel echt de entertainer. Wat ik wel heel leuk vond was toen het gedaan was zaten mijn mama en ik samen met nog een paar mensen van t Clouseau forum in de foyer en Kris is van zelf bij ons gekomen om te vragen wat we er van vonden. En terwijl hij dat dan vroeg dan keek hij zo echt naar iedereen om zeker te zijn dat we het allemaal leuk vonden. En dan vertelde hij nog wat over hoe leuk hij het zelf vind.

Ik kan het alleen maar aanraden aan iedereen en volgend jaar ga ik nog eens, dan komt hij nog eens naar Opwijk en Asse, dat zijn 2 gemeente dicht bij waar ik woon en ik denk dat ik die ga doen.

 

09:40 Gepost door Kelly in Theater | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

23-11-08

Borgia

borgia1

 

 

 

 

Gisteren ben ik nog eens naar Het geslacht Borgia gaan kijken. En het was echt zalig, het blijft echt een super goed stuk en ik ben er fan van. Er was ook een voorwoord door Benjamin Van Tourhout en die vertelde er zo gepassioneerd over dat ik zin krijg om ook ooit eens naar Rome te gaan. Jammer dat we nog zolang moeten wachten op het vervolg van dit drieluik. En het was natuurlijk leuk om Gert en Tom nog eens te zien ;-)

Groetjes

19:02 Gepost door Kelly in Theater | Permalink | Commentaren (0) | Tags: het geslacht borgia |  Facebook |

05-11-08

Ladies Night

LADIESNIGHT_largeLADIESNIGHT_logo

Ladies Night was echt super, ik kan het toneelstuk echt aan iedereen aanraden. Ik heb verschrikkelijk veel gelachen. En we hadden geluk Koen Wauters zat maar 2 rijen voor ons, dus we hadden daar ook een heel goed zicht ;-) Het was echt heel goed, bedankt showbizzsite dat ik die kaarten gewonnen heb :p En ik heb een paar mooie foto's kunnen maken van de acteurs en van Koentje ;-)

Groetjes

10:58 Gepost door Kelly in Theater | Permalink | Commentaren (4) | Tags: ladies night, koen wauters |  Facebook |