22-03-11

Verhuizen

Op mijn werk gaan ze met werken beginnen, het volledige bovenverdiep wordt aangepast. Daardoor zijn we al een tijdje geleden moeten beginnen met alle kasten leeg te maken. En vandaag was het zover we moesten verhuizen. In de plaats van dat ze dat op een moment zouden doen dat goed uitkomt voor de export. Nee, in de namiddag op het drukste moment. 

Het stof vloog gewoon langst alle kanten. Ik heb er van geprofiteerd om mijn bureau eens volledig te kuisen nu hem leeg was. Wat wel leuk was, ze hadden een container aan het raam gezet en we konden gewoon alles wat weg moest gewoon uit het raam kieperen en we moesten er ni mee van de trappen sleuren. Gelukkig voor mij, want ik en trappen da komt ni altijd goed :-p

Het stomme is dat we nu binnen een paar maanden nog eens moeten verhuizen, maar dan zijn de werken voorbij en is het voor een hele lange tijd da we daar blijven zitten. Het is nu maar te hopen dat we niet teveel last gaan hebben van lawaai als ze bezig zijn om muren te zetten en af te breken.

Ben benieuwd wat het gaat geven en vooral hoe iedereen gaat zitten nadien.

18:39 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een hele bedoening, verhuizen op 't werk. Dat kan ik me voorstellen. Enkele jaren geleden zijn ze bij ns op 't werk aan 't verbouwen geweest. Lawaai, nie te geloven. We trilden van onze stoel af ...

Bedankt voor je complimentje op m'n psp-blog. Ik ben ondertussen al op zes forums, maar ik doe er enkel mee aan uitdagingen. Ik maak geen lesjes, enkel af en toe die van Psp Nederland.
Compleet psp-zot ;-)

Gepost door: Mamapippa | 27-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.