01-03-11

Zo maar

Vandaag al dinsdag, nog 4 dagen werken en ik heb eindelijk een paar dagen verlof. Het zal tijd worden. Alles ligt al klaar voor volgende week, mijn kleren, alle accesoires :o) Hopelijk valt het weer wat mee. Ik kijk er ontzettend naar uit. Vorig jaar was het niet zo'n goede carnaval dus hopelijk wordt het dit jaar weer beter. Slechter kan al niet.

Met mijn dieet gaat het ook nog altijd goed, deze week was er weer 700 gram af. Dat maakt op een maand ongeveer 4.5 kg :o) Mijn 2e ster komt dichter. Als ik die behaal ga ik mij zelf een opname van de live shows van idool cadeau doen. Ik heb mijn dag verlof al vast gelegd, kwestie van zeker te zijn ;o) En ik ben er bijna zeker van dat ik ze tegen dan zal hebben. Ook al wordt er volgende week niet gedieet, het is maar 1 keer op een jaar carnaval.

In psp heb ik eindelijk al mijn instaplessen gedaan :o) En ik ben ook geslaagd voor alles. Het is zo ontzettend leuk om te doen, jammer genoeg heb ik niet zoveel tijd om er mee bezig te zijn als ik zou willen. Mamapippa nog eens bedankt om er mee te beginnen en mij de microbe over te zetten ;o)

Hier nog eentje met een van mijn favoriete onderwerpen ;o)

les13b.jpg

08:39 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallokes kelly, weer een tijdje geleden hé...Maar je hebt hier een prachtig werkje staan....Gij kunt het al wel. Lieve maandaggrtjs. van anny

Gepost door: anny | 07-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.