14-02-11

Valentijn

Basisvorm2.jpg

Ik wens iedereen een leuke Valentijn toe. Er zijn jaren geweest dat ik het erg vond om alleen te zijn op valentijn. Maar nu heb ik er mij bij neergelegd en mee verzoend dat ik alleen ben en waarschijnlijk ook wel blijf. Want mijn perfecte man moet denk ik nog gemaakt worden ;o) Het leven is te kort om u daar allemaal druk over te maken.

Het belangrijkste is dat mijn weegresultaat deze week weer super was :o) Ik beken, ik was zelf aangenaam verast want heb mij dit weekend laten verleiden door een taartje met chocolade. Het was heel lekker en heeft gesmaakt.

En voor de nieuwsgierigen er was terug 1 kg af ;o) Dat brengt het resultaat op -3 kg, ik heb mijn eerste ster behaald :o)

Fijne maandag allemaal !!

 

 

09:05 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Nog een late valentijnsgroet kelly, maar je weet zo goed als ik dat er weer problemen waren met skynet.....Dikke proficiat met je gewichtsafname kelly, houden zo, je moet het ook niet te vlug willen in ene keer...Langzaam maar zeker, hou vol meid....En dat je alleen moet zijn op valentijn....stoor je daar nie aan kelly, er zijn zoveel eenzamen....en je hebt nog alle tijd. Eerst genieten van het leven dat moet je doen kelly. Ik ben vroeger nooit nie veel uitgegaan, zorgde altijd voor het kind van een broer die bij ons werd grootgebracht.....Na latere leeftijd ben ik op iemand gevallen, en na jaren huwelijk is het gedaan geweest....Je ziet kellyke....Niet te rap zijn......Lieve avondgrtjs. van anny

Gepost door: anny | 14-02-11

Reageren op dit commentaar

-3 het begin is er!!! hele fijne dag Kelly.

Gepost door: danique | 14-02-11

Reageren op dit commentaar

hoykes kelly, ik kom je m'n lieve grtjs. over brengen....alles ok??? grtjs. anny

Gepost door: anny | 15-02-11

Reageren op dit commentaar

Proficiat met je 3 kilo eraf. Ik ben stiekem jaloers ... je weet dat het bij mij niet echt lukt hè ...

En wat dat alleen zijn betreft, wie weet duikt morgen 'de ware' wel ergens op. Nooit wanhopen of denken dat je altijd alleen zal blijven. Je ben nog zo jong !

Gepost door: Mamapippa | 15-02-11

Reageren op dit commentaar

wat ben ik blij dat ik hier weer kan komen ok het duurt heel lang en zonder leestekens maar ik heb jullie zo gemist het doet dus super goed om mee te genieten van je blogje terwijl ik hier jaloers zit te wezen omdat ji jzo goed afvalt proficiat ooit begin ik ook terug want ik kwam na mijn ongeval serieus bij

Gepost door: Chris, Laika en Chesko en Kimberly | 17-02-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.