19-11-10

Verwaarloosd

Ik heb het hier de laatste tijd echt verwaarloosd. Het is gewoon zo druk momenteel dat ik 's avonds bijna ni meer op de pc kom. Dat is zo alleen vlug even op mijn facebook en dat is het.

De laatste keer dat ik hier geweest ben is van mijn verjaardag, dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden. Mijn verjaardag was echt heel leuk, we zijn naar Zot van Vlaanderen toen geweest en het was echt een verjaardag om niet te vergeten.

En toen zat mijn vakantie er op en moest ik jammer genoeg weer aan het werk. Het is de drukste periode van het jaar en van de crisis is niets meer te werken. Ik heb dubbel zoveel werk als anders. Op zich wel goed dat we nog altijd veel werk hebben, maar te veel is te veel. Dat het maar vlug december is, dan wordt het meestal wat kalmer.

En dan zal het vlug een nieuw jaar zijn. Ik hoop een ding dat ik wat meer geluk heb met mijn gezondheid volgend jaar. Nu heb ik weer last van de 'zona'. Het is tegenwoordig altijd iets. Soms vraag ik mij echt af waarom dat het altijd mij moet overkomen. Moedeloos word ik er soms van. Eigenlijk moet ik nu een week thuis blijven. Maar omdat er een collega in verlof is en een andere zijn kindje in het ziekenhuis lag, ben ik toch maar gaan werken. Ik weet het, het is niet slim. Maar ik kan mijn collega's toch niet in de steek laten.

 

23:04 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een laat avond bezoekje, ben blij hier weer iets te lezen van je kelly. Het was hier idd. stil aan het worden...En ik heb ook een drukke tijd achter de rug in het rvt....Ben ook opgenomen geweest voor 5 dagen, daar ik weer een opstoot van bronchitis kreeg..( astma). Nu woensdag moet m'n ventje binnen voor een kleine ingreep, en daar gaat niemand graag naartoe hé!!!!!! Maar kellyke, pas toch maar op hoor met je " zona"....Het verwondert mij ten zeerste dat jij buiten mag van de dokter!!!!!! Ik hoop dan ook dat je goed en rap herstelt. ...Wel te rusten en lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 21-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.