31-10-10

Vakantie !!!

Ik heb eindelijk een week vakantie en ik moet zeggen ze is heel goed ingezet ;o)

Vrijdag ben ik naar het feestje van 10 jaar rode loper geweest in de Noxx. Eerst dacht ik van waarom ben ik eigenlijk gekomen, het begin was wat saai en duurde veel te lang. Maar eens de optredens begonnen was het echt leuk. Ik heb mij heel goed geamuseerd en nog eens goed gedanst, wat echt lang geleden is. Ik ga zo wel eens graag weg, maar jammer genoeg heb ik niet veel vrienden die mee willen. Maar nu met mijn Clouseauvriendinnekes was het super leuk.

Met deze mensen amuseer ik mij altijd te pletter. Het is altijd lachen en ongeloofelijk veel fun !!!!

SAM_0671.JPG

Gisteren zijn we dan nog maar eens naar opnames van Zot van Vlaanderen geweest. Het is zo leuk gewoon, gisteren was een van de afleveringen met Sergio en die was zo hilarisch. En we hebben weer iets gewonnen, een toestel om pannekoeken te bakken. Weer iets dat niet goed voor de lijn is, maar dat nemen we er maar bij. We waren gisteren echt verwend door de bv's die er waren. En we zijn bijna met iedereen op de foto geweest. Alleen al omdat ik en mijn vriendinnen weten dat we daarmee iemand jaloers kunnen maken. Ik weet het, het is niet mooi van ons. Maar er is echt iemand en die wilt zo altijd naar alles gaan waar wij gaan. En moeit zich zo altijd met alles en heeft commentaar op alles en dat steekt ons zo een beetje tegen.

zot van vlaanderen 049.JPG

zot van vlaanderen 051.JPG

Dit zijn er een paar, voor de gene die mijn facebook hebben daar staan ze allemaal ;o)

 

 

 

 

 

 

21:29 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

24-10-10

Leuke Plannen

Het is weer een week geleden dat ik iets gepost heb. Tegenwoordig is het zo druk op het werk dat ik 's avonds echt op ben en dan vergeet ik nog naar hier te komen *bloos*

Deze week heb ik wel nog een paar leuke dingen gepland, via een vriendin ben ik te weten gekomen dat clouseau op 29/11 naar de laatste show komt en zij was zo lief om direct voor mij kaarten mee te bestellen :-p

En deze week is er ook nog een show van 'de laatste ronde' bij gekomen en ik had mij voorgenomen dat ik er naar zoveel mogelijk ging gaan, dus de 19e ga ik ook :o) Deze doe ik zittend. Ik weet het van mij zelf, het is veel ik ga nu al 4 keer. 7 jaar was ik blij met maar 1 keer te gaan, vorig jaar ben ik 2 keer geweest, de jaarlijkse uitstap met ons mama en dan eens met de vriendinnen. En dan dit jaar, ik moet zeggen het komt door 2 dingen, sinds 2 jaar heb ik ongeloofelijke leuke Clouseauvriendinnen leren kennen. Elke uitstap is echt meestal super leuk en dan beslissen de gebroeders Wauters om voor onbepaalde tijd te stoppen. Ik gun ze hun pauze absoluut, ze verdienen het zonder meer. Maar dat zorgt er wel voor dat ik dit jaar nog optimaal wil genieten en naar alles wil gaan waar ze nog komen :o)

Zo ga ik volgende week vrijdag ook naar het feest van de Rode Loper en op 2 november naar de opnames van de Vlaamse Tien. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik die kaarten besteld had om Anastacia te zien en dan hoorde ik dat Clouseau ook kwam, wat dus super mee genomen is ;o)

En vandaag ga ik nog een naar Zot van Vlaanderen, we hadden het Mathias belooft dat we nog eens gingen komen, hopelijk mogen we weer bij hem zitten.

Fijne zondag allemaal

10:26 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

17-10-10

Weekend

Het weekend is weer voorbij, het was buiten vrijdag een heel kalm weekendje. Het was lang geleden en het heeft eens deugd gedaan.

Vrijdag Peter Live, was SUPER. Ik heb mij ongeloofelijk geamuseerd met mijn vriendinnen. En we hebben van Koen kaarten gekregen voor het sportpaleis!!! Jammer dat het voor 26/12 is, ik had al kaarten voor die dag. Maar ik heb mijn nicht en haar lief er heel gelukkig mee gemaakt ;o)

Na Peter Live ben ik mijn nonkel nog een gelukkige verjaardag gaan wensen. En het was zaterdagmorgen eer ik thuis was LOL Dus diene is ook goed verjaard

Nu is het aftellen naar de mijne, ik heb nu nog een leeftijd dat ik uitkijk naar mijn verjaardag. Ik moet alleen eens beginnen na denken wat ik mijn familie van eten ga geven op mijn verjaardagsfeestje. het begint dringend tijd te worden. En een keukenprinses ben ik niet echt, dus te ingewikkeld mag het allemaal niet zijn :-p

 

22:17 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

15-10-10

Vrijdag = Peter Live

Joepie, het is vrijdag!!!! En vanavond ga ik naar Peter Live, je kan al raden wie er komt vermoed ik ;o) Alhoewel ik wel kaarten heb voor bijna elke aflevering. Ze gaan mijn niet meer liggen hebben zoals vorig jaar dat Robbie Williams komt en dat ik niet kan gaan :-p

Maar vanavond is het dus Clouseau, als ik mij niet vergis is het een van de laatste keren voor het sportpaleis :-(   Dus moeten we er van profiteren :-p

Oja, morgen is het de eerste afl van Zot van Vlaanderen en dat is ook direct de afl met Koen. En voor de aandachtige kijker, je kan mij denk ik wel spotten ;o)

Fijne Vrijdag !!!!

 

09:11 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

12-10-10

Zot Van Vlaanderen

Zondagavond ben ik naar de opnames van Zot Van Vlaanderen geweest, ik vind het een leuk ontspannings programma. Ik denk dat het er wel aan gaat doen, wie er in het pannel zit. En laat ons nu een geweldig pannel gehad hebben ;o)

Wij zaten achter Mathias Coppens en die had gezien hoe mijn vriendin eens naar Koen waaide aan de andere kant en toen was het begonnen :-p Mathias zo onmiddelijk van ela jullie zitten in mijn team :o) We hebben een hele avond veel contact gehad met hem en we hebben zijn dag gemaakt door 's avonds te zeggen dat we hem vriendelijker vonden dan iemand anders ;o)

zot van vlaanderen 016.JPG

zot van vlaanderen 008.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Alhoewel dat hij 's avonds heel vriendelijk was en uit zichzelf vroeg of we geen foto moesten hebben. En ook al hadden we op vorohand gezegd da we niet wouden. Als hij daar zo stond konden we toch niet weigeren :-p

 

zot van vlaanderen 012.JPG

We hebben Mathias beloofd dat we nog eens terug gingen komen en dat gaan we zeker doen :-p

09:27 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

10-10-10

Asl Benefiet

Gisteren ben ik naar Leuven geweest, naar een benefiet voor Asl. En wat is er beter om het goede doel te steunen en daarbij uw favorieten te zien ;o)

asl benefiet 089.JPGasl benefiet 092.JPGEn eindelijk heb ik nog eens een foto met de broertjes :o)

Ze hebben niet veel gezongen maar het was gewoon zalig. Ik heb mij ongeloofelijk geamuseerd met mijn Clouseau vriendinnekes.

We zijn tesamen toch echt wel een zotte bende en oke we zijn echt gek. Maar het doet geen pijn om stapelgek te zijn ;o)

Deze avond gaan we met bijna de ganse bende, we gaan Liesbet missen, naar de opnames van Zot van Vlaanderen, het schijnt dat er iemand komt die we graag zien ;o)

Fijne Zondag nog

17:44 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-10-10

Zot Van A


De film gisteren was super!! Ik kan hem echt aan iedereen aanraden. Het is een echte feel goed movie. Die soms heel grappig is en ook ontroerend bij momenten. En er komen een paar heel knappe acteurs is ;o) Er waren 2 acteurs bij ons aanwezig, Sven De Ridder en Veronique Leysen. Al hadden het voor mij wel enkele andere mogen geweest zijn.

En in de goodie bag die we kregen zat nog het beste van al. De cd singel van Gek op Jou. Ik ben echt zot van dat nummer.

http://www.youtube.com/watch?v=hh6EdwfAetM

Het lukte niet om het filmpje te plaatsen dus doe we het maar zo ;o)

FIjne dag allemaal


09:09 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |