31-10-10

Vakantie !!!

Ik heb eindelijk een week vakantie en ik moet zeggen ze is heel goed ingezet ;o)

Vrijdag ben ik naar het feestje van 10 jaar rode loper geweest in de Noxx. Eerst dacht ik van waarom ben ik eigenlijk gekomen, het begin was wat saai en duurde veel te lang. Maar eens de optredens begonnen was het echt leuk. Ik heb mij heel goed geamuseerd en nog eens goed gedanst, wat echt lang geleden is. Ik ga zo wel eens graag weg, maar jammer genoeg heb ik niet veel vrienden die mee willen. Maar nu met mijn Clouseauvriendinnekes was het super leuk.

Met deze mensen amuseer ik mij altijd te pletter. Het is altijd lachen en ongeloofelijk veel fun !!!!

SAM_0671.JPG

Gisteren zijn we dan nog maar eens naar opnames van Zot van Vlaanderen geweest. Het is zo leuk gewoon, gisteren was een van de afleveringen met Sergio en die was zo hilarisch. En we hebben weer iets gewonnen, een toestel om pannekoeken te bakken. Weer iets dat niet goed voor de lijn is, maar dat nemen we er maar bij. We waren gisteren echt verwend door de bv's die er waren. En we zijn bijna met iedereen op de foto geweest. Alleen al omdat ik en mijn vriendinnen weten dat we daarmee iemand jaloers kunnen maken. Ik weet het, het is niet mooi van ons. Maar er is echt iemand en die wilt zo altijd naar alles gaan waar wij gaan. En moeit zich zo altijd met alles en heeft commentaar op alles en dat steekt ons zo een beetje tegen.

zot van vlaanderen 049.JPG

zot van vlaanderen 051.JPG

Dit zijn er een paar, voor de gene die mijn facebook hebben daar staan ze allemaal ;o)

 

 

 

 

 

 

21:29 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hallokes kelly, jullie hebben zich blijkbaar goed geamuseerd he!!!!! moest ik nog jou ouderdom hebben, wees maar zeker dat ik met jou zou meegaan....Want naar optredens ging ik vroeger ook graag....Ik wens je een wel te rusten, en geniet van je weekje verlof meid.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 31-10-10

Reageren op dit commentaar

Hey kelly, we zijn weeral dinsdag, en geniet nog maar van je weekje verlof, want in een fluit is die week voorbij. Lieve dinsdaggrtjs. van anny

Gepost door: anny | 02-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.