24-10-10

Leuke Plannen

Het is weer een week geleden dat ik iets gepost heb. Tegenwoordig is het zo druk op het werk dat ik 's avonds echt op ben en dan vergeet ik nog naar hier te komen *bloos*

Deze week heb ik wel nog een paar leuke dingen gepland, via een vriendin ben ik te weten gekomen dat clouseau op 29/11 naar de laatste show komt en zij was zo lief om direct voor mij kaarten mee te bestellen :-p

En deze week is er ook nog een show van 'de laatste ronde' bij gekomen en ik had mij voorgenomen dat ik er naar zoveel mogelijk ging gaan, dus de 19e ga ik ook :o) Deze doe ik zittend. Ik weet het van mij zelf, het is veel ik ga nu al 4 keer. 7 jaar was ik blij met maar 1 keer te gaan, vorig jaar ben ik 2 keer geweest, de jaarlijkse uitstap met ons mama en dan eens met de vriendinnen. En dan dit jaar, ik moet zeggen het komt door 2 dingen, sinds 2 jaar heb ik ongeloofelijke leuke Clouseauvriendinnen leren kennen. Elke uitstap is echt meestal super leuk en dan beslissen de gebroeders Wauters om voor onbepaalde tijd te stoppen. Ik gun ze hun pauze absoluut, ze verdienen het zonder meer. Maar dat zorgt er wel voor dat ik dit jaar nog optimaal wil genieten en naar alles wil gaan waar ze nog komen :o)

Zo ga ik volgende week vrijdag ook naar het feest van de Rode Loper en op 2 november naar de opnames van de Vlaamse Tien. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik die kaarten besteld had om Anastacia te zien en dan hoorde ik dat Clouseau ook kwam, wat dus super mee genomen is ;o)

En vandaag ga ik nog een naar Zot van Vlaanderen, we hadden het Mathias belooft dat we nog eens gingen komen, hopelijk mogen we weer bij hem zitten.

Fijne zondag allemaal

10:26 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hallokes kelly, ik ben er weer, en hopelijk blijf ik een tijd gespaard van infectie's hoor, want leuk is anders...Ik lees dat jij het ook al druk heb gehad, en dan nu nog alles geven met de uitzendingen en optreden van de broerkes clouseau...dat kan voor jou nie meer stuk hé!!!! Ik wens je een fijne zondag toe, en tot en dezer dagen hé!!!

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

Zo zot als een achterdeur, zeggen ze dan bij ons. Maar ik geef je geen ongelijk !!!
Ze zijn dan ook zo supergeweldig hè ... ik hoop echt dat het niet voor altijd 'de laatste ronde' gaat zijn ...

Gepost door: Mamapippa | 24-10-10

Reageren op dit commentaar

Amai, je hebt behoorlijk wat plannen, Kelly!
Geniet er maar van, met volle teugen! :-)

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 26-10-10

Reageren op dit commentaar

dag kelly ben hier met m'n dinsdaggrtjs. voor je.....We zijn weer bijna halfweg hé!!!!

anny

Gepost door: anny | 26-10-10

Reageren op dit commentaar

Hallokes kelly, kom je zo maar een groetje brengen, om te tonen dat ik je nog niet vergeten ben....

anny

Gepost door: anny | 28-10-10

Reageren op dit commentaar

dag kelly, ik kom je een fijn w.e. toe wensen, dat zal je nu wel verdiend hebben na al die drukte hé!!!!!

lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 30-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.