17-10-10

Weekend

Het weekend is weer voorbij, het was buiten vrijdag een heel kalm weekendje. Het was lang geleden en het heeft eens deugd gedaan.

Vrijdag Peter Live, was SUPER. Ik heb mij ongeloofelijk geamuseerd met mijn vriendinnen. En we hebben van Koen kaarten gekregen voor het sportpaleis!!! Jammer dat het voor 26/12 is, ik had al kaarten voor die dag. Maar ik heb mijn nicht en haar lief er heel gelukkig mee gemaakt ;o)

Na Peter Live ben ik mijn nonkel nog een gelukkige verjaardag gaan wensen. En het was zaterdagmorgen eer ik thuis was LOL Dus diene is ook goed verjaard

Nu is het aftellen naar de mijne, ik heb nu nog een leeftijd dat ik uitkijk naar mijn verjaardag. Ik moet alleen eens beginnen na denken wat ik mijn familie van eten ga geven op mijn verjaardagsfeestje. het begint dringend tijd te worden. En een keukenprinses ben ik niet echt, dus te ingewikkeld mag het allemaal niet zijn :-p

 

22:17 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ooohh, verjaardag ... zondag is het bij mij zover en ik krijg een nieuw cijfertje vooraan ... 'k weet nie of ik er blij mee ben :-)
Succes met het uitdokteren van je feestmenu !!

Gepost door: Mamapippa | 19-10-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.