23-08-10

Vervolg Londen

piccadily.jpgtrafalgar.jpgDit zijn een aantal foto's vanop de bekendste plaatsen in Londen, links zijn er bv een aantal vanuit Piccadily. Maar ook de ingang van Chinatown en Charlie Chaplin op Leicester Square. En rechts is het Trafalgar square dat je ziet.

Op Leicester Square hebben we een beetje pech gehad. Op dit plein worden bijna alle belangrijke filmpremieres gehouden. En we hebben een gezien op woensdag, natuurlijk waren het toen achteurs die we niet kenden. En donderdag was er weer een, met Drew Barrymore en Christiana Appelgate, jammer dat we daar niet voor konden blijven.

 

Veruit het leukste vond ik ons bezoek aan Madam Tussaud, niet alle beelden zijn even goed gelukt vind ik. Maar het is toch echt wel leuk om er naast te staan, ook al is het een beeld van was :o)

madam1.jpg

madam2.jpg
madam3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer we het wassenbeeldmuseum verlieten zagen we op de kaart dat er een bekende straat daar in de buurt lag, nl Abbey Road. Dat is daar waar een van de beroemste foto's van de Beatels genomen is op een voetpad. En we wouden eens naar daar gaan, we verschoten als we daar waren. Dat is blijkbaar een attraktie op zijn eigen, er was veel meer volk dan dat we gedacht hadden en we hebben ons zelf dan ook maar gefotografeerd op het voetpad ;o)

 

abbey.jpg

07:18 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mooi, ik ben er nog nooit geweest, maar 't is wel iets dat op het verlanglijstje staat !

Groetjes xXx

Gepost door: Mamapippa | 25-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.