03-08-10

Suikerrock

Suikerrock was fantastisch !!!

Andes viel echt goed mee, ondanks dat ik er maa 2 liedjes van ken. Maar ze doen het niet slecht er zit potentieel in

Raymond Van t Groenewoud, dat was niet echt mijn ding, maar ik moet zeggen hij was beter begonnen met wat hij gestopt is, op het einde was het al wat beter.

De Kreuners, die waren goed, echt heel veel ambiance. En Walter was soms echt grappig. Gelukkig speelden ze niet te veel nieuwe liedjes ;-) Het enige minpunt vond ik dat ze met hun sigaret op het podium stonden, kan je nu echt geen uur wachten. En wat ik nog niet zo leuk vond is dat ze op het einde veel vrouwen op het podium riepen, sommige zullen zich af vragen wat is daar nu niet tof aan. Wel er waren wel heel veel mensen die er van geprofiteerd hebben om naar voor te komen en zo stonden wij precies zoals  sardientjes bij een. En nochtans stonden wij lang op voorhand daar al om vooraan te staan.

De laatse groep die ik gezien heb was, zoals vaak, SUPER !!!!! Ik denk dat het tot hier toe het beste Clouseau concert van deze zomer was. Koen was heel goed gezind en had er veel plezier in. We hadden het niet verwacht, want wij dachten allemaal dat hij moe ging zijn van de 24 uren te rijden. Maar hij mag dat nog meer doen als dit het resultaat is :-) Ik kijk al uit naar Maanrock ;-)

Ik zal in de loop van de week wel wat foto's posten ;-)

12:47 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

T'is toch nog goed meegevallen " suikerrock"....Maar niks kan beter of de koen zelf he!!!!!Ik kijk ernaar uit om de foto's te zien. Fijne donderdag en lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 05-08-10

Reageren op dit commentaar

Ik wacht op de foto's :-)

De Koen in Tienen, zo dichtbij ... of toch een beetje :-)

Gepost door: Mamapippa | 06-08-10

Reageren op dit commentaar

Nog eventjes komen piepen hier...Nog gen nieuw postje!!!! Ik wens je een heel fijn w.e. toe.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 07-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.