14-07-10

Terug

Eindelijk kan ik terug iets posten, er zijn een aantal dingen gebeurt sinds de laatste keer ;-) Vrijdag ben ik dus naar Vlaanderen Muziekland geweest en zoals meestal als ik met die vriendinnen op stap ben, was het heel leuk. Na de opnames was er nog een optreden van Roel Vanderstukken en ik moet zeggen, ik zie hem liever acteren dan dat ik hem hoor zingen. Maar het is wel een hele lieve meneer en ik heb er een foto mee ;-)

Zaterdag zijn mijn grootouders komen mosselen eten, dat is zo een traditie geworden dat die alle jaren dat wel eens komen eten. En het was heel gezellig, alleen jammer dat het toen is beginnen onweren en daar heeft mijn meter een ongeloofelijke schrik van.

Zondag was het dan eindelijk zo ver de finale van het WK en ik was super blij dat Spanje won. Alleen al om met mijn Nederlandse collega's te kunnen lachen ;-)

Voor de rest is er niet veel gebeurt, vandaag was het weer weegdag en deze week was het niet zo goed, mijn resultaat is hetzelfde van vorige week en dat vind ik nu niet zo goed nieuws

09:02 Gepost door Kelly | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey kelly, was toch een leuk w.e.....en mosselen....hmmmzou ik voor te vinden zijn...EN weegdag???? kelly de ene week is de andere niet he,en als jij vindt dat je het goed doet......Koppeke nie laten hangen hoor!!!!Ik wens je een fijne woensdag verder....hier met regen en gedonder.....maar da mag wel ne keer he!!!

lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 14-07-10

Reageren op dit commentaar

Een weekje stilstand in gewicht hoeft geen ramp te zijn hè, volgende week is misschien meer af dan anders !

Nieuwe frisse kleurtjes, ik ben blij dat alles weer werkt !

Gepost door: Mamapippa | 14-07-10

Reageren op dit commentaar

Pff dat gesukkel met de blogskes kennen wij maar al te goed :-((( Maar hé een foto met Roel ? Wauwwww dat zou ons vrouwtje ook wel willen want ze vind 't een héél knappe gast ;-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesk | 15-07-10

Reageren op dit commentaar

dag kelly, vandaag weeral donderdag, en nog één dagje te gaan en t'is weeral w.e.. wens je een fijne dag verder.

Lieve grtjs. van anny

Gepost door: anny | 15-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.