04-07-10

Oostende

Herschaalde kopie van oostende 093

 

Gisteren ben ik een dagje naar de zee geweest. Eerst zijn we met onze hele groep naar het Q beachhouse geweest, maar toen begon het te regenen. Tja dat is typisch zeker als we dan eens een uitstap doen is het slecht weer. En toen had ons Zahra een uitstekend idee, waarom gaan we met ons allen niet naar Eclipse kijken. Jammer genoeg vonden sommige het geen goed idee, maar de meerderheid is toch gegaan. De film was fantastisch, maar toch blijft het boek beter. Degene die er niet bij waren weten niet wat ze gemist hebben. Met deze groep was het echt zalig.

Herschaalde kopie van oostende 085

 

In de namiddag hadden 2 van mijn vriendinnen een verzoeknummer aangevraagd bij Q en de hele dag hebben we er zitten mee lachen dat ze gingen bellen. En rara van wie kreeg Kim 's avonds telefoon.

 

Herschaalde kopie van oostende 106

 

Het was echt zalig omdat eens mee te maken. Dat is weer iets dat ze ons niet meer afnemen.

 

 

 

 

19:55 Gepost door Kelly in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Super dat jullie zo'n leuke dag hadden. Jullie hebben wel geluk gehad hé want in de voormiddag was Oostende gevaarlijk, wij liepen er toen rond ;-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 05-07-10

Reageren op dit commentaar

HOYKES KELLY K'LOOP WEER ACHTER HOOR, MAAR IK LEES DAT JULLIE EEN FIJNE DAG GEHAD HEBBEN. HET ZIET ER BEST EEN FIJN GROEPJE UIT . T'IS WEL FIJN OM LEUKE VRIENDEN TE HEBBEN....EEN FIJNE MAANDAG VERDER.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 05-07-10

Reageren op dit commentaar

't Was een fijne dag, zoveel is zeker als ik dit lees :-)

Gepost door: Anja Mamapippa | 05-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.